Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah kawajiban bae insured individu urang butuh sababaraha bentuk kayaning Premium: Jumlah kawijakan-wadah atawa sponsor maranehanana (e.g. hiji dunungan) bayaran ka rencana kasehatan meser sinyalna kasehatan. Deductible: Jumlah yen insured kedah mayar kaluar-of-kantong memeh insurer kasehatan bayaran dibagikeun na. Contona, kawijakan-Panyekel bisa kudu mayar hiji deductible $ 500 per taun, samemeh salah sahiji kasehatan maranehanana katutupan ku insurer kasehatan. Butuh kunjungan sababaraha dokter urang atanapi refills resep samemeh bae insured ngahontal deductible jeung pausahaan asuransi dimimitian mayar jaga. Saterusna, paling kawijakan teu nerapkeun ko-bayaran pikeun kunjungan dokter urang atanapi resep ngalawan deductible Anjeun. Co-mayar: Jumlah yen jalma insured kedah mayar kaluar tina saku memeh insurer kasehatan bayaran pikeun nganjang atawa jasa nu tangtu. Contona, hiji jalma insured bisa mayar hiji $ 45 ko-mayar for neng dokter urang, atawa pikeun menta resep a.

A ko-mayar kudu dibayar unggal waktos layanan husus keur diala. Coinsurance: Gantina, atanapi salian, Mayar maneuh nepi hareup (a ko-mayar), ko-asuransi teh persentase biaya total nu bae insured oge bisa mayar. Contona, anggota nu bisa kudu mayar 20% tina biaya nu bedah leuwih na luhureun hiji ko-mayar, sedengkeun parusahaan asuransi bayaran nu lianna 80%. Mun aya hiji wates luhur dina coinsurance, kawijakan-wadah bisa mungkas nepi owing pisan saeutik, atawa deal gede, gumantung kana waragad nu sabenerna tina jasa aranjeunna menta. Exclusions: Teu kabeh jasa nu ditutupan. insured nu umumna ekspektasi mayar biaya pinuh ku jasa non-katutupan kaluar tina kantong sorangan. wates sinyalna: Sababaraha kawijakan asuransi kasehatan wungkul mayar kasehatan nepi ka jumlah dollar tangtu. jalma nu insured bisa jadi harepan mayar sagala biaya di kaleuwihan pembayaran maksimum rencana kasehatan urang pikeun layanan husus. Sajaba ti eta, sabagian schemes parusahaan asuransi gaduh maxima sinyalna taunan atawa hirupna. Dina kasus ieu, rencana kasehatan bakal eureun mayar lamun maranehna ngahontal maksimum benefit jeung kawijakan-wadah kedah mayar sagala waragad sesana. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Iklan