Rental Mobil Malang di NAYFA Trans Trebate kotača na vaš sljedeći izlet? Iznajmljivanje automobila može vam dati slobodu i fleksibilnost kada ste na putu, a na nekim dijelovima svijeta to je jedini moguć način da biste dobili okolo. No, najam automobila također može dodati komplikacije na svom putu – kao da pokušava pronaći najbolju ponudu ili sortiranje točno koje su opcije za osiguranje koje su vam potrebne. Čitajte naše praktične savjete o štedi novac, razumijevanje ugovor o najmu i izbjegavanje problema s rent a car. Dobro razmislite o tome kakvu vozila trebat će vam. Ako putujete s djecom ili s puno opreme, vi svibanj želite veliku limuzinu ili SUV. Ako ste jednostavno u potrazi za uštedjeti novac na najam stope i plin, da ćete želite rezervirati najmanji dostupan model.

No, veličina nije jedini faktor. Tražite nešto ekološki prihvatljiv? Mnogi rent a car tvrtke sada nude hibridnih vozila. Ne mogu voziti štap pomak? Budite sigurni da rezervirati automobil s automatskim mjenjačem. (U mnogim zemljama, ručni mjenjač je norma – tako da pročitate fine print prije rezervacije Saznajte više u našim Međunarodni Najam automobila savjete.). Također, budite sigurni da je tvrtka iz koje ste iznajmljivanja nudi nikakve dodatke možda ćete morati ili žele, kao što je sustav ski stalak, auto sjedala ili GPS. Naći ćete velike svjetske rent a car agencije diljem svijeta – mislim Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, nacionalnoj, Sixt i štedljiv. No, ovisno o tome gdje putujete, lokalno u vlasništvu tvrtke mogu ponuditi niže stope; Prije rezervacije, pročitajte recenzije biti sigurni da su njihove tvrtke su do standardima glavnim. Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

Uvijek dućan okolo. Provjerite glavne rezervaciju motora i web-lokacija s (kao što su Expedia, Priceline i kajak) kako bi dobili ideju o tome što cijene su dostupni, ali također treba posjetiti web najam automobila tvrtke ‘, kao i – oni često nude ekskluzivne popuste. Sniziti stopu, pitati o popustima za nekih velikih nacionalnih organizacija, česte letak programa i kreditne kartice programe za koje možda pripadaju. Oni će često nude ponude na iznajmljivanje automobila. (Oni nude putem AAA može biti vrlo dobar). Ako ste zaposleni od strane tvrtke koja je često iznajmljuje automobile, oni mogu imati dogovorne stopu. Pobrinite se da provjeriti.

Prije rezervirati on-line, napraviti Internet potraga za kupon ili promotivne kodove za staviti u rezervacijskog motor stranicama svoga Car Rental tvrtke. Samo upišite naziv tvrtke, nakon čega slijedi “kupon kod” u polje za pretraživanje i često ćete pronaći posebne promotivne kodove koji bi mogao uštedjeti od 5 do 20 posto od cijene vašeg najma. Za više ideja o štedi novac kada rent a car, vidi Krstarenje za Najam automobila Deals. Ako već niste, razmislite o ulasku svog rent a car tvrtke program lojalnosti kad knjiga. Oni se razlikuju od strane tvrtke, ali većina od njih su besplatni, a ovlašćuje na određene povlastice pri preuzimanju svoje vozilo; vaše informacije će biti na datotečnom ispred vremena, omogućujući vam skočiti u auto i otići, nego stoji u dugom nizu ili ispunjavanje papirologije. Također se može imati pravo na posebne popuste ili besplatne nadogradnje.

Iklan